Skip to main content

Privé detective

Zegt uw onderbuikgevoel dat er iets niet klopt, en is het tijd dat de waarheid boven tafel komt? MAEZ Consultancy laat er geen gras over groeien en gaat tot het uiterste om uw vraagstuk op te lossen. Door het vergaren en analyseren van gegevens, komen we tot bewijsmateriaal waar u sterk mee staat in de rechtbank. Daarnaast kunt u rekenen op deskundig advies over mogelijke vervolgstappen.

Partneralimentatie onderzoek

Van het onterecht (te veel) betalen van partneralimentatie is nog nooit iemand gelukkig geworden. Heeft u het vermoeden dat uw ex-partner samenwoont of bijvoorbeeld veel meer betaald werk verricht dan bekend is? MAEZ Consultancy haalt de onderste steen boven door middel van een partneralimentatie onderzoek. We onderzoeken de feiten en werken toe naar vaststelling met bewijs dat uw ex opnieuw samenwoont.

Stalking

Wordt u stelselmatig lastiggevallen, achtervolgd en mogelijk zelfs bedreigd? En voelt u zich steeds meer in uw vrijheid en veiligheid aangetast? Dan is het de hoogste tijd om serieus in actie te komen. MAEZ Consultancy identificeert uw stalker, legt bewijsmateriaal vast en zet alles in het werk om het stalken te stoppen. Al een aantal jaar maken we deel uit van het team dat onderzoeken doet voor diverse televisieprogramma’s ( RTL, SBS6 ).

Andere cases

U kunt bij MAEZ Consultancy terecht voor uiteenlopende zaken. Partneralimentatie onderzoek en hulp bij stalking zijn slechts enkele voorbeelden van gebieden waarop we u kunnen bijstaan. Zoekt u een oplossing voor een ander vraagstuk, zoals chantage of vermissing? De kans is groot dat we iets voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact op en we geven u direct duidelijkheid.